lördag 10 januari 2009

Ormsta tappade säker ledning

Ishockey
Sju minuter in på den tredje perioden gör Adde Johansson sitt första mål i Cobratröjan och då tror man att matchen på Gotland är klar. Men gutarna tar ikapp underläget och går dessutom om och vinner med 7-5!!!

Hur detta är möjligt får man en hint om om man läser matchrapporten. Strax efter Addes kasse reducerar Sudret. Sedan drar Ormsta på sig en utvisning och vips så står det 5-4 och gotlänningarna känner vittring på vändning. När de kvitterar drar Ormsta på sig en ny utvisning. Båda dessa togs av en och samma spelare. Förmodligen lär det gå en hel båtresa för att förklara för lagkamraterna varför detta hände.

Förlusten var den första i fortsättningsserien. Förhoppningsvis tar det ett tag innan nästa torsk ramlar in.