söndag 12 april 2009

Ormsta satsar på lågbudget?

Jag ser i Ormsta Hockeys gästbok att Stefan Holm efterträdare att träna A-laget väntas bli en före detta pojklagstränare. ?????????? Hur tänker man då? Inget ont om personen ifråga men det är djäkligt farligt att passera sin inkompetensnivå. Det är lätt att flera drabbas och då rasar allt fort. 

Varför vill då Cobrorna chansa på ett totalt oskrivet kort? Jo, antingen är det fullkomligt inkompetent folk som vill riskera en bra verksamhet för att trycka in en polare på en ärofull post. Eller så kan det vara en medveten strategi för att backa tillbaka till betydligt mindre kostnadskrävande seniorhockey i division tre. Så ... det återstår att se om det är en medveten kamikaze-manöver eller en dåres illusioner som styr hjärnkontoret hos de som bestämmer.

Men hockeyintresserade i Vallentuna har väl haft fel tidigare. Vi kanske har en ny Curre Lindström i vår kommun som vi har varit ovetandes om?

Såg att "Lillcoach" föreslår att den nya tränaren borde få chansen att växa in i kostymen ... låter som en utmärkt tanke.

1 kommentar:

Lillcoach sa...

Inget är klart. Båda klubbarnas styrelse skall ha möte i veckan som kommer och där skall det diskuteras det kommande samarbetet mellan Ormsta och Vallentuna samt A-lags tränare för Ormsta. Vallentuna borde nog ha en del att säga till om här. Risken finns att allt blir pannkaka om vissa hönshjärnor får som dom vill i svart.samarbete kan bli hur bra som helst a´la Färjestads modell. Unikt i Sverige. Man får nu bara hoppas att detta löses på bästa sättet för svart och rött.

Årets hetaste rockfestival

Minnesvärd video om Kelsey