tisdag 26 maj 2009

Vissa saker förändras inte

Jag noterade att man på Vallentuna Hockeys webbplats gått ut med ett försvarstal för LB. Enligt uppgift ska personer på fritidskontoret påstått till kommunalrådet att LB inte är önskvärd hos den "innersta kretsen" i Vallentuna Hockey.

Gammalt skitsnack men med lite nya undertoner. För det första ... "den innersta kretsen" säger mer om tjänstemän och politikers syn på nätverk i Vallentuna. Vallentuna Hockey är ingen maffiafamilj och det finns ingen inre krets. Däremot finns det aktiva föreningssjälar som i olika perioder har mer eller mindre tid för sin och ungarnas hobby/intresse. Det är valda styrelseledamoter som försöker göra så bra jobb som möjligt.

Länge har Lasse utmålats som en Don Corleone på IP. Kan man inte försöka släppa det skitsnacket någon gång? Måste allt ältas fram och tillbaka bara för att det finns gammalt groll om kärleksaffärer i det förflutna? Lasse uppskattas av föreningens eldsjälar för sin erfarenhet, driv, kunnighet och entusiasm. Han är givetvis inte mer felfri än fritidsförvaltningens tjänstemän.

Men att det har blivit en höna av en fjäder beror på att det finns naiva människor i kommunledningen som köper allt skvaller och skitsnack som surrar i Vallentuna. Varför tar de inte istället portföljen under armen och traskar upp till IP för att se om allt skitsnack stämmer? Just nu tränar A-lagen, a-juniorerna, b-juniorer, 94:or och 95:or nästan varje kväll däruppe på IP. Jag tror att alla aktiva skulle välkomna skrivbordsnissarna ut i verkligen.

Till sist; Lasse ... när ska du inse att det alltid finns folk som påstår vad som helst för att framhäva sig själva? Att förminska andra anser många vara den snabbaste vägen till att förstora sig själv. Skit i de som har bestämt sig för att alltid vara anti!

2 kommentarer:

Monica Antonsson sa...

Ja, det må jag säga!
Här tittar man in till Uffe och får läsa om värsta skandalen.
Och beskrivningen av Lasse som IP:s Don Corleone får mig att skratta väldigt gott! JR B-m sa alltid jag och tänkte på oljemiljonären i Dallas.
Men jag håller med dig Uffe. Lasse är enormt duktig. Så det så.
Så håll ut JR!
Du tar dem på upploppet!

Anonym sa...

SKANDAL eller skandal?

Vad är sant och vad är skitsnack är frågan och varför dyker det upp just nu? Svara på det du, så tror jag att du kommer hitta många "gravade hundar" i ett byk som har som syfte att misskreditera några personer för egen personlig vinning.

När du ser svaret så kommer du inse vem som egentligen inte är "önskvärd" och varför.

Årets hetaste rockfestival

Minnesvärd video om Kelsey